Warm gerookte zalm flakes

Vis van de maand september

Tonijn MSC Seven Seas

Onze ZALM FLAKES zijn gemaakt van de Atlantische zalm. Gekweekt in Noorwegen met ACS-keurmerk. Het is duurzaam, gezond en bovendien erg lekker!


Zalm is een vet gezond visje. Het zit boordevol goede vetten, vitamines en mineralen. Naast de verse zalm is het lekker om eens af te wisselen met de warm gerookte zalm. Deze is iets hartiger van smaak dan de verse zalm.


De zalm flakes is een ready-to-eat product. Het enige wat je hiermee hoeft te doen, is het product een kwartier van tevoren uit de koelkast halen. De zalm is al in hapbare stukken uit elkaar getrokken, zodat u het gemakkelijk op toast of brood kunt serveren.


Maar vergeet niet onze andere zalmproducten!


We hebben ook nog de koud gerookte zalmfilet plakjes en snippers, warm gerookte zalmmoten en zalmbuikjes, maar ook een hele zalmzijde gerookt. Er zijn de wilde zalm varianten: King, Sockeye, Chum, Keta, Coho. Verder hebben we heerlijk gekruide warm gerookte pulled salmon, de warm gerookte zalmrollade en de gebakken zalmkibbeling. En natuurlijk is er de verse zalmfilet en zijn er verse zalmmoten. Met of zonder huid, in marinade of naturel. De keuze is reuze!


Naast dat de zalm flakes heerlijk zijn bij de borrel of bij een verjaardag, is het ook nog eens perfect te gebruiken in bijvoorbeeld salades of een poké bowl. Maar denk ook eens aan de warme maaltijd. Vandaag hebben wij een fantastisch recept klaarstaan voor een romige pasta, met de warm gerookte zalm flakes.

Romige pasta met warm gerookte zalmflakes

Ingrediënten voor 2 personen:


  • 200 gram warm gerookte zalmflakes
  • 200 gram verse spinazie
  • 175 gram farfalle
  • 175 ml kookroom
  • 125 gr cherrytomaatjes
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 25 gram geroosterde pijnboompitten
  • Olijfolie
  • Peper en zout naar smaak

  1. Kook de past volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de de ui en knoflook fijn en fruit deze in de pan met de olijfolie. 
  2. Voeg de spinazie in delen toe, tot deze geslonken is. 
  3. Schenk vervolgens de kookroom erbij en breng op smaak met zout en peper (zalmflakes hebben een wat zoutere smaak van zichzelf, dus alleen peper kan ook).
  4. Halveer de cherrytomaatjes. Meng deze samen met de zalmflakes door de spinazie. Verwarm enkele minuten door en voeg de farfalle toe. 
  5. Bestrooi het geheel met de geroosterde pijnboompitjes.

Eet smakelijk!


Op de hoogte blijven?

Wordt lid van onze nieuwsbrief.

15 december 2025
It's Veggietime
Vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid
8 december 2025
Missie en visie: Vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid
#supermarkt #vettevis #gezondekeuze #gerooktezalm #haring #visdag #retailmarketing #sevenseasinterna
door Philip de Graaf 1 december 2025
Consumenten zijn steeds bewuster bezig met hun voedingspatroon. Gezonde keuzes, transparantie over herkomst en gemak op het bord spelen daarin een steeds grotere rol. Vette vis zoals haring en zalm past perfect in dit plaatje. Het Voedingscentrum adviseert niet voor niets om twee keer per week vis te eten, waarvan mins
24 november 2025
Bij Seven Seas International staan kwaliteit, versheid en duurzaamheid centraal. Ontdek hoe wij dagelijks werken aan betrouwbare visproducten met impact.
17 november 2025
Bij Seven Seas International werken we met ASC, MSC en IFS gecertificeerde vis. Lees hoe deze keurmerken duurzaamheid en voedselveiligheid waarborgen.
Bij Seven Seas International werken we met ASC, MSC en IFS gecertificeerde vis. Lees hoe deze keurme
10 november 2025
Nederlanders en hun visconsumptie: trends, topsoorten en duurzame keuzes.
Meer berichten