Vispizza zalm Japanse sesam

Fresh Fish Concept

Tonijn MSC Seven Seas

Deze maand zetten we onze vispizza zalm in het zonnetje. Het is een van de producten van onze Fresh Fish Concepts.


Voor de bodem van onze pizza’s zijn we een samenwerking aangegaan met een gecertificeerde Mediterrane bakker. Deze broodbodem is heerlijk knapperig en luchtig, wat de pizza extra lekker maakt.


Voor de topping van de pizza hebben wij gekozen voor onze topkwaliteit ASC warm gerookte zalm met een heerlijke Japanse sesamsaus, tomaat, mozzarella en lente-ui. Een fantastische combinatie!


Naast de zalmpizza zijn er ook nog drie andere smaken beschikbaar. De pizza is gemakkelijk te bereiden door het 15 minuten te bakken in een voorverwarmde oven op 180°C.


Wilt u meer informatie over de pizza’s of onze andere producten? Kijk dan op onze website bij assortiment of neem contact op met onze verkoopafdeling.

Meer informatie? Laat een bericht achter via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

Op de hoogte blijven?

Wordt lid van onze nieuwsbrief.

15 december 2025
It's Veggietime
Vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid
8 december 2025
Missie en visie: Vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid
#supermarkt #vettevis #gezondekeuze #gerooktezalm #haring #visdag #retailmarketing #sevenseasinterna
door Philip de Graaf 1 december 2025
Consumenten zijn steeds bewuster bezig met hun voedingspatroon. Gezonde keuzes, transparantie over herkomst en gemak op het bord spelen daarin een steeds grotere rol. Vette vis zoals haring en zalm past perfect in dit plaatje. Het Voedingscentrum adviseert niet voor niets om twee keer per week vis te eten, waarvan mins
24 november 2025
Bij Seven Seas International staan kwaliteit, versheid en duurzaamheid centraal. Ontdek hoe wij dagelijks werken aan betrouwbare visproducten met impact.
17 november 2025
Bij Seven Seas International werken we met ASC, MSC en IFS gecertificeerde vis. Lees hoe deze keurmerken duurzaamheid en voedselveiligheid waarborgen.
Bij Seven Seas International werken we met ASC, MSC en IFS gecertificeerde vis. Lees hoe deze keurme
10 november 2025
Nederlanders en hun visconsumptie: trends, topsoorten en duurzame keuzes.
Meer berichten