Verras met borrelschotel

Heerlijk, snel en makkelijk voor Pasen

Tonijn MSC Seven Seas

Denk je aan eten met Pasen, dan denk je al snel aan een Paasontbijt. Het internet staat bomvol recepten met vis en dan voornamelijk gerechten met zalm. Maar naast het typische ontbijt kunt u ook eens verrassen met een heerlijke borrelschotel in de avond. Wij zetten wat voorbeelden op een rij van onze ready-to-eat producten, dus: heerlijk eten, snel klaar en gemakkelijk te bereiden.


Vooral na de coronatijd beseffen we des te meer dat het gezellig samenzijn waardevol is. We vinden het fijn om een feestdag samen met familie en vrienden door te brengen en zo positieve ervaringen te delen. Genieten van uitmuntend eten en goed gezelschap.


Wat hier perfect bij past is fingerfood. Allemaal klein gebakken hapjes op tafel. Heerlijk voor bij de borrel. Denk bijvoorbeeld aan krokant gebakken kibbeling, visfriet en mosselen. Maar ook inktvisringen en garnalen doen het goed. Met een lekker sausje erbij als finishing touch. Het enige wat u hoeft te doen is de vis op te warmen in de oven, airfryer of pan.


Naast warm gebakken vis, kunt u ook koude hapjes serveren. De bekendste is natuurlijk de maatjesharing op toast met ui. Maar vergeet niet onze warm gerookte vis. De verrukkelijke makreel flakes, die al is gefileerd en in eetbare stukken is verdeeld. Een moot warm gerookte zalm of filet van de forel en de paling. Voeg naar smaak nog wat kruiden toe, zoals paprikakruiden of (lemon)peper en het is zeker weten smaakvol genieten. Het enige wat u hoeft te doen is de vis een kwartier van tevoren uit de koelkast te halen en wat brood afbakken of toast klaarleggen.


Zo heeft u in een handomdraai een tafel vol heerlijke hapjes klaargezet.


Good fish, good people, good times

Meer informatie? Laat een bericht achter via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

Op de hoogte blijven?

Wordt lid van onze nieuwsbrief.

15 december 2025
It's Veggietime
Vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid
8 december 2025
Missie en visie: Vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid
#supermarkt #vettevis #gezondekeuze #gerooktezalm #haring #visdag #retailmarketing #sevenseasinterna
door Philip de Graaf 1 december 2025
Consumenten zijn steeds bewuster bezig met hun voedingspatroon. Gezonde keuzes, transparantie over herkomst en gemak op het bord spelen daarin een steeds grotere rol. Vette vis zoals haring en zalm past perfect in dit plaatje. Het Voedingscentrum adviseert niet voor niets om twee keer per week vis te eten, waarvan mins
24 november 2025
Bij Seven Seas International staan kwaliteit, versheid en duurzaamheid centraal. Ontdek hoe wij dagelijks werken aan betrouwbare visproducten met impact.
17 november 2025
Bij Seven Seas International werken we met ASC, MSC en IFS gecertificeerde vis. Lees hoe deze keurmerken duurzaamheid en voedselveiligheid waarborgen.
Bij Seven Seas International werken we met ASC, MSC en IFS gecertificeerde vis. Lees hoe deze keurme
10 november 2025
Nederlanders en hun visconsumptie: trends, topsoorten en duurzame keuzes.
Meer berichten