Een tafel vol delicatessen

Kleine hapjes, voor lang tafelen

Tonijn MSC Seven Seas

De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent lekker en lang tafelen. Daarbij mag de vis natuurlijk niet ontbreken!


Het water loopt je in de mond bij een tafel vol kleine hapjes. Het ziet er chique, feestelijk en vreugdevol uit. Vis is gezond en licht op de maag, dus het is een perfect product voor een tafel vol lekkers. Ons assortiment zit vol met die lekkernijen.


Herinner je onze mini’s van vorig jaar? De knoflookgarnalen en zalmblokjes gemarineerd of naturel zijn ook dit jaar weer een hit. Deze passen uitstekend op tafel als kleine hapjes. Maar dat is niet alles. Denk ook eens aan onze warm gerookte vistapas! Stukjes gerookte filet van paling, forel, makreel en pulled salmon. Heerlijk voor op brood of toast!


Wij wensen je fijne, maar vooral smaakvolle feestdagen!


Meer informatie? Laat een bericht achter via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

Op de hoogte blijven?

Wordt lid van onze nieuwsbrief.

15 december 2025
It's Veggietime
Vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid
8 december 2025
Missie en visie: Vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid
#supermarkt #vettevis #gezondekeuze #gerooktezalm #haring #visdag #retailmarketing #sevenseasinterna
door Philip de Graaf 1 december 2025
Consumenten zijn steeds bewuster bezig met hun voedingspatroon. Gezonde keuzes, transparantie over herkomst en gemak op het bord spelen daarin een steeds grotere rol. Vette vis zoals haring en zalm past perfect in dit plaatje. Het Voedingscentrum adviseert niet voor niets om twee keer per week vis te eten, waarvan mins
24 november 2025
Bij Seven Seas International staan kwaliteit, versheid en duurzaamheid centraal. Ontdek hoe wij dagelijks werken aan betrouwbare visproducten met impact.
17 november 2025
Bij Seven Seas International werken we met ASC, MSC en IFS gecertificeerde vis. Lees hoe deze keurmerken duurzaamheid en voedselveiligheid waarborgen.
Bij Seven Seas International werken we met ASC, MSC en IFS gecertificeerde vis. Lees hoe deze keurme
10 november 2025
Nederlanders en hun visconsumptie: trends, topsoorten en duurzame keuzes.
Meer berichten