Vis van de maand
MSC Schol

De kuitperiode van de schol is in januari en februari, daarom is schol nog wat mager in maart en april. In mei heeft de schol al een stevige en volle smaak! De vis is veelzijdig en easy te bereiden, met of zonder vel. Je kan de scholfilet ook stoven!
De MSC gecertificeerde schol is duurzaam, gezond, smaakt verrukkelijk en aantrekkelijk geprijsd! Wij kunnen de verse schol MSC-gecertificeerd dagelijks bij u leveren, hoe u het wilt.
Bereid deze heerlijke Schol met kerstomaatjes en basilicumsaus
Ons visassortiment is erg gevarieerd, breed maar ook heel diep!
Op de hoogte blijven?
Wordt lid van onze nieuwsbrief.

Consumenten zijn steeds bewuster bezig met hun voedingspatroon. Gezonde keuzes, transparantie over herkomst en gemak op het bord spelen daarin een steeds grotere rol. Vette vis zoals haring en zalm past perfect in dit plaatje. Het Voedingscentrum adviseert niet voor niets om twee keer per week vis te eten, waarvan mins








