Psst, you are(gent)mine shrimpie !

Valentijnsdag

Hou jij de liefde sprankelend door lekker ‘extra uitgebreid’ te kokkerellen? Of heeft de liefde eten vervangen?

Pas op: niet over de top hoor. Binnen no-time heb jij de Rode Argentijnse garnalen op tafel staan!

Wat heb je nodig:


-      Olijf- of zonnebloemolie


-      2-3 teentjes knoflook (of 1, als het je eerste date is… valentijnsdag)


-      Chilivlokken of rode peper


-      Rode Argentijnse garnalen (zoveel als je zelf wilt)


-      Op smaak: zout en/of peper

  • Marineer de garnalen in een kom met olie en breng eventueel op smaak met zout en peper. 
  • Hak de knoflook fijn. 
  • Verhit een beetje olie in een grote koekenpan en fruit de knoflook. 
  • Snijdt de rode peper in kleine stukjes en bak (eventueel de chilivlokken) 1 minuut mee. 
  • Voeg de garnalen toe en bak zo’n 3-5 minuten per kant. 
  • Schep de garnalen op een mooie schaal. Je kan letterlijk en figuurlijk je vingers er bij af likken!

Op de hoogte blijven?

Wordt lid van onze nieuwsbrief.

15 december 2025
It's Veggietime
Vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid
8 december 2025
Missie en visie: Vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid
#supermarkt #vettevis #gezondekeuze #gerooktezalm #haring #visdag #retailmarketing #sevenseasinterna
door Philip de Graaf 1 december 2025
Consumenten zijn steeds bewuster bezig met hun voedingspatroon. Gezonde keuzes, transparantie over herkomst en gemak op het bord spelen daarin een steeds grotere rol. Vette vis zoals haring en zalm past perfect in dit plaatje. Het Voedingscentrum adviseert niet voor niets om twee keer per week vis te eten, waarvan mins
24 november 2025
Bij Seven Seas International staan kwaliteit, versheid en duurzaamheid centraal. Ontdek hoe wij dagelijks werken aan betrouwbare visproducten met impact.
17 november 2025
Bij Seven Seas International werken we met ASC, MSC en IFS gecertificeerde vis. Lees hoe deze keurmerken duurzaamheid en voedselveiligheid waarborgen.
Bij Seven Seas International werken we met ASC, MSC en IFS gecertificeerde vis. Lees hoe deze keurme
10 november 2025
Nederlanders en hun visconsumptie: trends, topsoorten en duurzame keuzes.
Meer berichten