Crossdock vs transito

Levering duurzame en hoogwaardige visproducten

Crossdock Transito Seven Seas

Dagelijks leveren wij een breed scala aan duurzame en hoogwaardige visproducten uit aan onze gewaardeerde klanten.


Op dit moment worden onze producten aangeboden op zo’n 2000 verkooppunten in het binnen- en buitenland. Maar.. we zijn er nog niet! Steeds meer consumenten weten zowel in de supermarkt als horecagelegenheid de premium (vis)producten te waarderen.

Onze moderne IFS gecertificeerde productielocaties en distributiecentrum bevinden zich in het alom bekende vissersdorp Spakenburg.


Vanuit hier worden dagelijks vele visproducten geproduceerd, verdeeld en op basis van transito of crossdock aangeleverd aan internationale klanten. Benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden? Wij staan voor u klaar!



Vul onderstaand formulier in voor meer informatie en wij nemen contact met u op.

Neem contact met ons op

Op de hoogte blijven?

Wordt lid van onze nieuwsbrief.

15 december 2025
It's Veggietime
Vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid
8 december 2025
Missie en visie: Vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid
#supermarkt #vettevis #gezondekeuze #gerooktezalm #haring #visdag #retailmarketing #sevenseasinterna
door Philip de Graaf 1 december 2025
Consumenten zijn steeds bewuster bezig met hun voedingspatroon. Gezonde keuzes, transparantie over herkomst en gemak op het bord spelen daarin een steeds grotere rol. Vette vis zoals haring en zalm past perfect in dit plaatje. Het Voedingscentrum adviseert niet voor niets om twee keer per week vis te eten, waarvan mins
24 november 2025
Bij Seven Seas International staan kwaliteit, versheid en duurzaamheid centraal. Ontdek hoe wij dagelijks werken aan betrouwbare visproducten met impact.
17 november 2025
Bij Seven Seas International werken we met ASC, MSC en IFS gecertificeerde vis. Lees hoe deze keurmerken duurzaamheid en voedselveiligheid waarborgen.
Bij Seven Seas International werken we met ASC, MSC en IFS gecertificeerde vis. Lees hoe deze keurme
10 november 2025
Nederlanders en hun visconsumptie: trends, topsoorten en duurzame keuzes.
Meer berichten